Tuesday, February 3, 2015

#dotd
FLORAL JACKET Forever 21 / BLOUSE H&M / NECKLACE from renaissance fair

Pieniä palasia päivän asusta. Ehkä tässä vielä joku päivä ehditään ulkosalle valoisan aikaan kuvaamaan ihan kokonaista asuakin! Päivä on kuitenkin ihanasti jo pidentynyt, ja töistä lähtiessä on jos ei nyt ihan valoisaa, niin ainakin sinne päin. Pikkulinnutkin ovat alkaneet keväisen viserryksensä aamuisin, ja itse julistin kevään alkaneeksi eilen kun sytytin illalla kynttilöitä Imbolcin kunniaksi.

Viikonloppu hurahti meillä leipoessa ja juhliessa pikkuneidin 3-v synttäreitä. Ja vaikka taisin viime vuonna julistaa etten enää ikinä jaa juhlia kahdelle viikonlopulle, niin kävi kuitenkin taas. Kutsuvieraslista paisui kuin pullataikina, eivätkä neliöt kodissa kuitenkaan ole maagisesti lisääntyneet viime vuodesta. Ensi viikonloppuna siis uusi urakka. Seuraavana vuonna järjestetään kemut suosiolla jossain muussa tilassa yhdellä kertaa. Viime viikonloppuna äitini hoiti kakun leipomisen, ja itse ahkeroin (sen aina saman) kolmen juuston fetapiirakan sekä muffinseja - seuraavien bileiden kakku-urakka lankeaa sitten minun kontolleni. Kinuskikissan reseptisivut ovat käyneet kuumina, ja tarkoituksena olisi saada aikaan sateenkaarikakku. Katsotaan kuinka käy :)

Kevättä rinnassa uutta viikkoa kohti!

//Details of the day.

6 comments:

 1. Oi ihana valo :-)

  Synttäreiden järkkääminen on aina yhtä rankkaa, ja vaikka kaverisynttärit onkin nykyään ulkoistettu (HopLop, karting, keilailu, leffa, Megazone...you name it!), on sukulaisten kestitseminen kuitenkin "pakko" hoitaa kotona. Onhan se kivaa - ja kotikin tulee siivottua - mutta myös varsin iso projekti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensi vuonna kyllä vakavasti harkitsen Hoplopia tai vastaavaa! Tai pitopalvelua kotiin - leipominen ei nimittäin ole se ihan vahvin osaamisalueeni :)

   Delete
 2. Ihana kuosi! Hitsi mun pitää kyllä uskaltaa kokeilla kukkapaitoja, ne houkuttelevat koko ajan enemmän ja enemmän :)

  Kynttilät syttyivät täälläkin, Imbolcin ja täysikuun kunniaksi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti kukkakuosia kehiin - tulee heti astetta keväisempi fiilis!

   Delete
 3. Upea kuosi tuossa kukkajakussa. Valkoinen paita raikastaa asun kivasti.

  Rentoa viikonloppua sinulle !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara! Ja raukeaa sunnuntain jatkoa!

   Delete

Thanks for your time!