Sunday, February 22, 2015

hats & tantrums


HAT H&M / KIMONO Spell & The Gypsy Collective / TOP H&M / NECLACE souvenir from Kolombia / RINGS Indiska & Forever 21

Yksi suurista ilonaiheistani lämpömittarin kääntyessä plussan puolelle on se, että voin taas vaihtaa pipot hattuihin. Ainakin niinä päivinä, kun hyytävän kylmä tuuli ei ole kiusana. Itse tosin teen joka vuosi sen virheen, että kuvittelen olevan keväisempää kuin oikeasti onkaan, ja pukeudun aivan liian kevyesti. Nytkin tekisi jo mieli käydä viemässä ne paksuimmat takit kellariin, mutta ehkä maltan mieleni vielä ainakin maaliskuun ajan. Eiköhän sitä lunta ja pakkasta kuitenkin vielä tule, ja joudun taas vaihtamaan hatut pipoihin.

Täällä on vietetty viikonloppu (ja pari päivää sitäkin ennen) flunssaisen ja huonotuulisen lapsosen kanssa kotona, alkaa jo vähän seinät kaatumaan niskaan ja työt kasaantumaan työpaikalla. Tänään ajattelin että menisin käymään edes lenkillä, mutta koska olen sokerista, esti tuo pirun vesisade senkin idean. Tällä hetkellä tekisi mieli vaan kiukutella ihan samalla tavalla kuin tuo pienempi neitikin tekee, olla oikea känkkäränkkä ja heittää perinteiset itkupotkuraivarit. Koska minun ilmeisesti pitää olla aikuinen ja näyttää esimerkkiä, taidan vain käydä makkarissa ja karjua salaa tyynyä vasten.

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on sujunut viikonloppu leppoisammissa tunnelmissa :)

//Once the temperature turned finally over zero, I changed my woolen beanies to hats instantly. But in Finland, it's sure thing that there will be snow and freezing temperature to come, so I might be forced to make the change other way around shortly.

8 comments:

 1. Voi ei, ei ainakaan perjantai ilta mennyt kovinkaan kivasti. Kun pääsin töistä, kiukuttelin ihan huolella. Mutta onneksi meillä on vain mies ja koirat ottamassa esimerkkiä mun itkupotkuraivateista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. "Ihanaa" että muillakin tulee vielä näin aikuisiällä itkupotkuraivareita! Tosin se ei ole kivaa, että perjantaisi meni päin prinkkalaa :(

   Delete
 2. Ihana ja niin sinun tyylinen asu. Kuvat ovat myös upeat, tuovat korut kauniisti esille.

  Suloista sunnuntain jatkoa !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Sara! Asu tuntuikin hyvin omalta :)

   Delete
 3. Ihanat kuvat, kaunis malli. Itellä myös huono päivä ollut ja lähdin suutuspäissäni sateeseen kävelylle. Kyllä mieli ainakin vähän parani. Suosittelen siis, vaikka vähän sokerista olisikin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kaisa! Olisi vain itsekin pitänyt lähteä sateesta huolimatta :)

   Delete
 4. Oi kun ihanat kuvat, upea kokonaisuus ja kaunis malli. Jotain pysäyttävää näissä kuvissa.

  Pikaista paranemista sinne! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista Satu <3

   Nyt on neiti lähestulkoon kunnossa, ja äitikin pääsi taas ihmisten ilmoille eli töihin tänään :)

   Delete

Thanks for your time!