Thursday, March 5, 2015

blueBLOUSE Indiska / JEANS Vintage (70s) / NECKLACE Bohomoon & 2nd hand / RINGS Bohomoon

Viimeiset viikot ollaan viipotettu menemään semmoista lentoa, että tuleva viikonloppu on enemmän kuin tervetullut. Töissä on meneillään muutama iso projekti, jotka työllistävät päivien lisäksi myös illan tunteina kun lapsukainen on saateltu unten maille. Eipä toisaalta käy aika pitkäksi, ja itse olen työelämässä parhaimmillani juuri pienessä kiireessä deadlinen painaessa päälle. Hektisten arkipäivien vastapainoksi kuitenkin tarvitaan rentouttavaa viikonloppua. Kivaa puuhastelua perheen parissa, ja aivojen nollausta parhaiden mimmikavereiden seurassa.

Molempia onkin tiedossa, kun lauantaina kilistellään ystäväni kolmekymppisiä ja sunnuntaina kahvitellaan mummoni synttäreiden kunniaksi. Mummo on jo yli yhdeksänkymppinen, mutta edelleen hyvin nuorekas ja hyväkuntoinen, ja asustelee vieläkin omassa kodissaan pörröisen kissansa kanssa. On ihanaa, että Olivia ehtii omien mummiensa lisäksi oppia tuntemaan vielä isomumminsakin.

Asukuvia emme ole vieläkään ehtineet kuvailemaan valoisan aikaan ulos, mutta tykkäsin tämänpäiväisestä lookista sen verran paljon että se piti ikuistaa edes kotiolosuhteissa. Mähän olen nyt vihdoin oikein trendikäs näissä iänikuisissa hippifarkuissani - ainakin, jos tulevan kevään ja kesän trendilistauksia on uskominen :)

//It seems like I'm finally quite trendy in my old hippie jeans, which I have been wearing for years trendy or not. At least if you look at the trend reports for coming spring and summer.

10 comments:

 1. Niin kaunis kuosi ja väri puserossa!
  Itse olen hurahtanut tänäkeväänä myös tuohon siniseen, joka ei ole normaalisti oma värini ollenkaan!
  Kivat korut myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Susanna! Minäkään en normaalisti siniseen pukeudu farkkuja lukuunottamatta, mutta nyt tuli ihan vahingossa tuplasti sinistä :)

   Delete
 2. Aivan täydellinen tuo pusero mutta oppisinkohan pitämään noita leveitä lahkeita enää. Todennäköisesti oppisin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanni! Äkkiä niihin silmä tottuu kun rupeaa näkymään katukuvassa enemmän.

   Delete
 3. No just. Ihan super tyyli. Taas. <3

  ReplyDelete
 4. Upea ja tosiaan nyt niin trendikäs asu ;) Sulle sopii sininenkin hyvin.

  Kivaa viikonloppua !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Sara :)
   Kivaa viikonloppua sinullekin!

   Delete

Thanks for your time!