Wednesday, March 25, 2015

free people dress

Onko sinullakin kaapissasi semmoinen vaate, joka on periaatteessa melko ihana, mutta sitten ei ihan kuitenkaan? Tämä Free People'n mekko on semmoinen vaate. Periaatteessa melko ihana, mutta käytännössä tuo epätasainen helma ei ihan kuitenkaan. Pidemmälle puolelle iso peukku, mutta toinen puoli helmasta jää kyllä vähän turhan lyhyeksi. Tummien sukkahousujen kanssa se menee juuri ja juuri, mutta ei siinä paljoa kumarruta jollei halua vilautella alushousujaan.

Kaivan tämän aina välillä kaapista kuin toivoen, että se tällä kertaa olisikin aivan täydellinen. Sovitan päälleni ja totean, ettei se helma kuitenkaan ole maagisesti kasvanut lisää pituutta tällä välin. Kääntyilen ja mallailen ja mietin erilaisia tuunauskeinoja, joilla tehdä mekosta käyttökelpoisemman. Ja laitan takaisin kaappiin.

Eilen oli taas yksi tämmöinen päivä. En kuitenkaan mallaamisen jälkeen laittanutkaan mekkoa takaisin kaappiin, vaan puin ylleni. Ja suoraan sanottuna olo oli aika epämukava, kun toinen reisi tuntui niin alastomalta. Yritin epätoivoisesti kiskoa helmaa alaspäin pitkin päivää, ja olo oli jotenkin turhan itsetietoinen koko päivän. Fail.

Annetaanko mekolle vielä mahdollisuus, vai laitetaanko suosiolla kiertoon? Kuvissa se ei jostain syystä näytä ihan niin lyhyeltä, kuin miltä se tuntuu :)

//Do you have a pice of clothing in your wardrobe, that is almost perfect, but not quite? This Free People dress is just like that. I really love it, but the other side of the dress is really too short for my taste. When I wear it, I constantly try to pull the hem down, and feel really self conscious all day. But otherwise it's really beautiful. Just not quite perfect :)

16 comments:

 1. Hyvältä se kyllä näyttää, mutta ymmärrän tunteen. Hienot on fotot!

  ReplyDelete
 2. Hyvältä se näyttää, mutta jos ei se tunnu siltä, niin sanon että kiertoon. Mun vaatekaappi on ainakin ihan täynnä noita "jos vielä joskus" vaatteita :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiköhän se kiertoon joudu. Kuten useampi muukin saman kategorian kolttu, ei kai näiltä hutiostoksilta välty täysin koskaan :)

   Delete
 3. Jumantsuikka mikä mekko! Ihan napakymppi <3 Olen ihastellut tuon merkin vaatteita jo pitkään, vaan en ole vielä uskaltautunut tilaamaan.

  Mutta joo, ne "sitten jonain päivänä" rätit vie aika ison osan kaapista täälläkin.

  Onpas kiva blogi sinulla, klikkailin itseni lukijoiden joukkoon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla!

   Ja kiva kun liityit lukijaksi, täytyy tulla heti vierailulle sinunkin blogiisi :)

   Delete
 4. Makee mekko ! Mulla on haaveissa kukkamekko !!! Siis oikeesti, en varmaan käyttäisi sitä mutta jotenkin kevät tekee tepposiaan ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara!
   Jes, nyt äkkiä ostoksille ennen kuin mieli muuttuu :)

   Delete
 5. Moikkamoi! Löytyipäs blogi mun makuun! Ehdottomasti jään seurailemaan :)

  Terv.Ronja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun kävit kylässä ja jäit pidemmäksikin aikaa :)

   Delete
 6. On kyllä kiva mekko. Voisko sen alle laittaa mustan alusmekon tai -hameen, jonka helma olisi tasassa tai vähän yli tuon lyhyen puolen. Siis sellainen kapea kynähamemainen alusmekko.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä vuoden paras idea, kiitos Kaisu! Mulla taitaa jopa olla yksi sen tyyppinen hame kaapissa, täytyy heti kokeilla!

   Delete
 7. Kysy vaan kuinka monta :D Jännä juttu, kun ei ne siellä kaapissa seisomalla muutu miksikään vaikka kuinka toivoo (tai yön aikana ei katoa viittä kiloa vaikka kuinka lähettää toivomuskeijulle viestejä. ) Damn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja kysyn vaan, miksei me vuosien varrella opita ikinä välttämään tämmöisiä ostoksia :)

   Delete
 8. No muutamakin löytyy;) Ja hei - blogistani löytyy sinulle haaste;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lady, käyn heti kurkkaamassa :)

   Delete

Thanks for your time!