Saturday, March 7, 2015

morning mistMinä rakastan aamulenkkejä. Paras aika aamulenkkeilyyn on aikaisin aamulla, juuri kun hämärän verho raottuu ja aamun ensimmäiset valonsäteet alkavat maalata taivaanrantaa vaaleammaksi. Tänä aamuna tosin valonsäteet ja vaaleus loistivat poissaolollaan, kun aamua hallitsi sankka sumuverho, ja kostea ilma sai pipon alta livahtaneet hiussuortuvat kihartumaan. Sumussa on kuitenkin oma mystinen kauneutensa, kun koko maailma näyttää pysähtyneen ja aamun aikaisina tunteina luonto on täysin hiljaa. Se tuntuu kuin odottavan jotakin - pientä tuulenvirettä puiden latvoissa, tai sitä, kun auringonsäteet vihdoin raivaavat tiensä paksun pilviverhon välistä.

//Early morning. The best time for a morning hike. It was really foggy this morning, but it was still quite beautiful and serene. The nature was so quiet and still, like it was waiting for something to happen.
Lenkin varrelta nappasin matkaan muutaman oksan pehmoisilla pajunkissoilla. Katsotaan kuinka kauan nuori neiti malttaa antaa niiden olla maljakossa, ennen kuin ne siirtyvät vaivihkaa hänen leikkeihinsä. Pienet kädet kun tahtoisivat niin kovasti päästä paijaamaan pörröisiä pajunkissoja.

Tänään onkin sitten pitkästä aikaa tiedossa oikein kunnon biletystä, kun ystäväni kolmekymppisiä juhlitaan illalla suuren kaveriporukan kesken. Well hello, asukriisi! Mitä ihmettä nykyään puetaan päälle yökerhoon? Terkuin mummeli :)

6 comments:

 1. Huomasinkin instasta, että olit ollut (todennäköisesti mun vielä nukkuessa...) reippailemassa aamuvarhain. Itse yritän tässä brunssin jälkeen saada itseni ovesta ulos ja tallille - kun ei ole kenenkään aikatauluista riippuvainen on niin helppo lykätä lähtöä "vielä puoli tuntia", kunnes sitten yhtäkkiä huomaakin päivänvalon taas jo kadonneen! Joo, nyt mä kyllä lähden!

  Oikein hauskaa biletysiltaa (ja sun kaapista kyllä löytyy ne just oikeat vaatteet, siitä olen varma)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hekku, hauskaa oli ja vaatteetkin löytyivät :)

   Tuo lähdön lykkääminen on kyllä hyvin tuttua! Just sen takia mun on pakko lähteä ihan heti herättyä, muuten jään vetkuttelemaan :)

   Delete
 2. Kauniin usvaisia tunnelmia, ihan kuin Avalonin ulottuvuuksien ääreltä :) Ihanaa bileiltaa sinulle ja anna intuition lentää asua valitessa ★

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Saija! Hauska ilta oli, vaikkakin melko lyhyt kun alkoi väsyttämään niin aikaisin :)

   Delete
 3. Apua, millonkohan mä olen ollut viimeksi yökerhossa. Tai joo, olinhan mä syksyllä ID:n pirskeissä, tosin karkasin heti virallisen osuuden jälkeen. Mä en todella tiedä mitä yökerhoon mennessä laitetaan nykyään päälle. En tiedä mikä musa sielä nykyään soi, enkä paljon mitään muutakaan. No mutta, mitä sä puit? Ja mikä siellä soi? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Syksyllä taisi olla mullakin edellinen kerta :)
   Hippihuitulamekkoon päädyin (ylläriylläri), eikä muuten mitään mielikuvaa mikä musa siellä soi :)
   Lähdettiin niin aikaisin kotiin ettei keretty edes tanssilattialle asti.

   Delete

Thanks for your time!