Monday, March 23, 2015

ring-a-ling
Toinen asia hattujen lisäksi joka tekee keväisin comebackin ulkoasuuni on suuret kivisormukset. Näitä kun on melko hankala tunkea paksujen tiukahkojen nahkasormikkaiden sisään, joten talvisin nämä ihanuudet usein viettävät talviunta karhujen tapaan. Rakkaimpia ovat tietysti vintagelöytöni ja reissuista bongatut yksilöt, mutta mukaan mahtuu myös ihan perus henkkamaukkaa ja indiskaa. Korujen suhteen en ole niin turhan niuho materiaaleista, rihkama kelpaa myös ihan hyvin jos vain malli ja väri on mieleinen. Kivissä on tietysti myös ne omat lemmikit - turkoosi, ametisti ja kuukivi.

Kuvissa näkyvä lasinen rasia on tuoksukynttilä, sen aion uusiokäyttää sorumusrasiana kynttilän loppuun poltettuani. Olisiko jollain hyviä vinkkejä, miten ne kynttilänjämät saadaan siitä lopulta kokonaan pois?

Tykkäätkö sinä isoista (kivi)sormuksista, vai rokkaatko mielummin sirompia?

//Loving the big stone rings - real stones or imitation - both goes. My favorite stones are turquoise, amethyst and moon stone.

6 comments:

 1. Minulla on päiviä kun isot sormukset korvaavat rakastamani rannekorut. Ne tuovat sitä jotain kokonaisuuteen. Nämä ovat kaikki ihania! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu! Isot sormukset ovat kyllä sen verran näyttäviä, että riittävät hyvin pelkästään!

   Delete
 2. Sormusihanuuksia, ah! Sormuksissa on jotain hyvin kiehtovaa, sen huomasin jo kauan sitten, pikku tyttönä. Mitä koukeroisempi kuvioinneiltaan ja erikoisempi kiveltään, sitä parempi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, koukerot rokkaavat! Meillä pikkuneiti on jo kovasti äidin koristeellisten sormuksien perään :)

   Delete
 3. Onko vesi märkää? No tykkään, ihan pöllönä :D

  ReplyDelete

Thanks for your time!