Wednesday, April 8, 2015

new hat in actionViime perjantaina kirpparilta bongattu hattu pääsi tositoimiin heti pääsiäisenä, ja itse asiassa se on kököttänyt päässä joka päivä siitä lähtien. Tänä aamuna hattu antoi sopivasti lisäaikaa aamuun - hiusten pesemisen sijaan nukuin mielelläni sen ylimääräisen vartin, kun edellisenä iltana en taaskaan malttanut mennä ajoissa nukkumaan. Nämä pidennetyt viikonloput kun ainakin itselläni saavat unirytmin heittämään häränpyllyä.

Asukuvat napattiin nopeasti maanantaisella Seurasaaren retkellä, ihania kuvauspaikkojahan siellä on mistä valita. Jos olisin oikea hardcore-bloggaaja, raahautuisin varmasti joka kerta tänne kuvailemaan. Harmi vain että aikataulullisesti Seurasaareen ehtii vain harvoin, ellei ole ihan vartavasten sinne menossa.

Minkälaisissa paikoissa sinä tykkäät ottaa asukuvia? Toimiiko urbaani kaupunkiympäristö sinulla paremmin, vai pidätkö myös näistä vähän rustiikkisemmista fiiliksistä?

//I found this hat from a flea market last friday, and it has been on my head every day since then. Pure love! And also a savior when you are too tired to wash your hair, and want to sleep the extra fifteen minutes - like today.

15 comments:

 1. Minulla ei ole vaihtoehtona urbaania katuympäristöä, ellen sitten erikseen lähde sellaista etsimään kilometrien päähän. =) Kuvat tulee otettua kotinurkilla hiekkateillä, pelto- ja metsämaisemissa. Varmaan jos kaupungissa kuvaisin, etsisin ne karuimmat lastauslaiturit, graffitiseinät ja kuluneimmat betonipinnat. Asukuvat hiljaisella rautatieosuudella olisivat myös hienoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rautatiellä olisikin hienoa käydä kuvaamassa!

   Delete
 2. Hattu on kuin sinulle tehty!!
  Hurmaavat kuvat ja ihana kevät!
  Blogissani on sinulle haaste, jos innostut lähtemään mukaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Susanna! Ja kiitos haasteesta, käyn kurkkaamassa :)

   Delete
 3. Olipa huippu löytö taas! Lierihatut on kyllä mitä parhain keksintö: pelastaa huonot hiuspäivät ja piristää asun kuin asun. :D
  Itsellä tuli aloitettua blogi vasta kun pääsi asumaan pois kaupungista. Nykyiset kotimaisemat sopivat parhaiten itselle ja saa rauhassa riehua kameran ja jalustan kanssa ilman kummeksuvia katseita :) Saa nähdä miten sitä selviytyy, kun asutaan taas Helsingissä ensi kesä!
  Mutta hienojahan paikkoja sieltäkin löytyy, nämä kuvat ovat ainakin aivan ihania!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :)

   Sinulla onkin niin upea ympäristö aina kuvissa!

   Delete
 4. Tuo alempi kuva on niin kaunis! Ihan mahtava kokonaisuus ja kaunis sinä <3
  Minä tykkään vaihdella, mutta kyllä enemmän se luonto taustalla on ehkä minua, kokonaisuudesta riippuen kyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu <3
   Luonto on kyllä kaunis tausta!

   Delete
 5. Oi sielläkin on tehty upeita kirppislöytöjä! Mitä kuvauspaikkoihin tulee niin nimenomaan ihaninta olisi päästä pois kaupungista juurikin siihen vähän rustiikkisempaan ympäristöön :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla :)
   Rustiikkinen ympäristö rulaa!

   Delete
 6. Haastoin sut tollaseen The Liebster Award - haasteeseen, käy lukaisemassa säännöt tuolta mun blogin puolelta :) http://sinaviola.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos haasteesta Sina, käyn kurkaamassa :)

   Delete
 7. Makee asu ja upeat kuvat !
  Mä tykkäisin kaupunki kuvista, ihan oman kodin lähellä ei tosin viitsi kuvata, joten on välillä vähän haasteellista tämä bloggaus ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara!
   On tämä kyllä kieltämättä välillä vähän haasteellista, varsinkin jos aika on kortilla ja pitäisi löytää joku mieleinen kuvauspaikka :)

   Delete
 8. Upeita kuvia! :) Mulle asukuviin sopii melkeen mikä vaan silmää miellyttävä ympäristö.. joskus toimii kaupunki ja kauniit rakennukset ja välillä vähän rustiikkisempi, tai luonnonhelma :)

  ReplyDelete

Thanks for your time!