Monday, April 13, 2015

nuuskamuikkunen

HAT nly / SHIRT Mango / NECKLACES Spell & Gypsy Collective & made by my mom / JEANS vintage (70s)

Lauantaina oli kyllä niin upea auringonpaiste ja lämmin keväinen ilma, että emme olleet ainoita jotka olivat lähteneet ulkoilemaan. Huomasimme sen karvaasti Nuuksiossa, kun autopaikan löytämisestä ei ollut toivoakaan. Jonottelimme parkkialueelle lähes puolisen tuntia, ja toisen mokoman kun yritimme päästä sieltä pois. Seuraavaksi nokka kohti Luukkia, jossa oli onneksi parempi onni ja löysimme autopaikan heti. Kevät oli Luukissa jo pitkällä, tosin Kaitalampi oli lähes kokonaan vielä jään peitossa, ja metsässäkin oli lunta vielä siellä täällä. Vietimme mukavan parituntisen kävellen metsäteillä, kiipeillen kallioilla ja tutkimalla luontoa. Eväät oli syöty jo matkalla kun nälkä yllätti, joten haikeana haistelin muiden retkeilijöiden nuotioista tuulen kuljettamaa makkaran tuoksua. Ensi kerralla pakataan siis tuplamäärä evästä, ja pasteijoiden lisäksi ehdottomasti myös makkarat messiin!

Reippailun jälkeen lähdimme vielä muuallekin ihmisten ilmoille, joten retkeilyreleet saivat vaihtua vähän siistimpään asuun. Auringossa pärjäsi hyvin ihan paitahihasillaan - varjossa kuitenkin huomasi että takki on vielä tarpeen. Lauantain asussa uutta on hattu (josta tulee kieltämättä mieleen pienet Nuuskamuikkus-vibat) sekä äitini tekemä ihana pitkä pronssinvärinen kaulakoru.

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

//Outfit from saturday, it was really warm spring day and I didn't need even a coat (at least in the sun). The hat is new, if you know a Finnish story Moomin, this looks bit like the hat of Nuuskamuikkunen.

10 comments:

 1. Kivoja koruja ja aivan ihana tuo punainen paita!
  Kaunista, Nuuskamuikkusesta en niin tiedä...;)

  ReplyDelete
 2. Ihana asu ja mitkä ihanat kuvat! Ihan mahtavat <3

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa mukavilta viikonlopun puuhilta, ja mikäs se kevätsäässä touhutessa :)

  Asukuvatkin on taas aivan ihania! Juuri tuon tyylisiä koruja olen koittanut jostain metsästää, täytynee ehkä uskaltautua kurkkaamaan sinne etsyyn...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla! Uskaltaudu vaan, siellä on kyllä niin paljon kaikkea ihanaa :) Tosin sitten menee kyllä rahat ja kukkaro :)

   Delete
 4. Mahtava asukokonaisuus (taas kerran!) ja kauniin korun on äitisi tehnyt. Harmittaa, kun hukkasin oman nuuskamuikkushattuni festareilla viime viikonloppuna, nyt metsästän uutta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Enne! Ja juu, äityli on ihan haka tekemään koruja :)
   Onnea uuden hatun metsästykseen!

   Delete
 5. Oi, onpas siellä jo kevät hyvällä mallilla! Täällä on vielä kovin talvisen näköistä. Upean nostalginen asukokonaisuus, hattu ja korut viimeistelevät tyylin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Saija! Täällä on kyllä kevät jo pitkällä, tosin hyinen tuuli aina välillä muistuttaa, että ihan hellelukemissa ei vielä olla :)

   Delete

Thanks for your time!