Monday, April 20, 2015

spiritual hippie dress & mega fluHeissulivei! Täällä on megaflunssa kaatanut sängyn pohjalle sekä minut että miehen, napero näyttää toistaiseksi väistäneen flunssa-aallon (koputan puuta). Viime keskiviikkona minut herätti armoton kurkkukipu ja korvan jomotus, tällä hetkellä eletään sitä vaihetta, että räkää tulee lähes jokaisesta mahdollisesta aukosta ja ääni on seksikäs viinabasso. Yritimme viime viikonloppuna lähteä edes vähän ihmisten ilmoille Kauppakeskus Kaaren karnevaaleille, mutta se taisi olla vikatikki sillä loput viikonlopusta hytistiin peiton alla. Naperon ilo oli kuitenkin sen väärti, ja neiti olikin hyvin onnellinen päästessään tekemään jättisaippuakuplia keijukaisten opastamana. Minäkin olisin halunnut, mutten kehdannut mennä jonottamaan lapsilauman jatkoksi.

Blogimateriaalia ei siis oikeastaan ole ehtinyt kertymään, joten lätkäistään tähän nyt kuvitukseksi uusi ihana Spiritual Hippie -mekkoni. Vaatinee ehkä alusmekon alleen.

Toivottavasti te olette välttäneet tämän kevätflunssan!

//My new lovely Spiritual Hippie dress - loving it!


14 comments:

 1. Oi mikä ihana hippimekko! Suosittelisin kyllä tosiaan sitä alusmekkoa :D
  Täällä on, onneksi, lenssu onnistuttu toistaiseksi välttämään. Pikaista paranemista <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Satu! Alusmekko ehdottomasti :)

   Delete
 2. Kuule, rohkea rokan syö - kunhan olet selättänyt megaflunssan puet vain rohkeasti mekon päällesi ilman mitään alushärpäkkeitä ja lähdet nauttimaan kevätauringosta oikein iloisin mielin (saisit varmasti kylvettyä iloista mieltä vähän muihinkin) :-D

  ReplyDelete
 3. Voihan rähmä. Pikaista paranemista! Tyrni-lehtikaali-banskupirtelöä ehkä? ;)

  ReplyDelete
 4. Ihan pyörryttävän hieno, tuonne sitten vaan sellainen vintage/mummo-henkinen pitsireunainen alusmekko alle! Täällä on jo useamman päivän ollut kurkku kuristavan turvoksissa, nyt tänä aamuna näyttää siltä, että räkätauti saapuu kyläilemään näillekin hoodeille...damn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Enne :)

   Voi hemmetin lenssu, se tuntuu nyt kyllä olevan itse kunkin riesana. Mulla oli oikeastaan vasta tänä aamuna pitkästä aikaa semmoinen olo, että ei ole nenä enää tukossa. Ehkä tämä on nyt vihdoin selätetty.

   Delete
 5. Ooolalaa mikä mekko! Täältä sun blogista ei taida löytyä mitään joka ei aiheuttaisi ihastuksen huokauksia tällä suunnalla :) Toivottavasti sait selätettyä flunssan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla!

   Juu, nyt näyttää olevan flunssa selätetty. Tänä aamuna ei vihdoin tarvinnut herätä enää tukkoiseen nenään :)

   Delete

Thanks for your time!