Wednesday, May 13, 2015

under cherry blossom tree


Hei otatko musta semmoisen oikein seesteisen ja kauniin kuvan, kun Olivian kanssa yhdessä suloisesti hymyillen ihastellaan kirsikankukkia? Ei tainnut mennä ihan niin kuin Strömsössä :)

Kirsikankukkien ihastelusta huolimatta täällä on ollut viimeajat aikamoista hulinaa! Viimeiset viikot vanhassa työpaikassa ovat tietysti todella kiireisiä, ja sen päälle olen iltaisin ja viikonloppuisinkin istunut koneella Photarin ääressä. Ei siis juuri tarvitse miettiä, mihin iltansa käyttää naperon käytyä unten maille. On tässä onneksi ehditty myös viettää edes vähän vapaa-aikaakin - yksi ilta kului iltapuku päällä jääkiekon liigagaalassa, ja toinen astetta rennommissa merkeissä tuopposen äärellä Enneä treffaten (ihan huippumimmi muuten, löysin ehdottomasti uuden sielunsisaren!).

Lomareissuun lasken jo päiviä, niitä ei onneksi ole enää kovin montaa - 24.5. starttaa kone kohti Kreikkaa, ja saan heittää aivot narikkaan viikoksi. Meillä on molemmilla äidin kanssa ollut todella työntäyteinen kevät, joten tämä tulee ihan tarpeeseen kumpaisellakin. Varasimme ihan perinteisen ja paljon parjatun pakettimatkan retkineen kaikkineen, höhööö! Kummallakaan ei ollut tällä kertaa yhtään energiaa alkaa itse suunnittelemaan reissua, joten valmis ratkaisu sopi enemmän kuin hyvin.

Ja hei - muksulle on saatu päiväkotipaikka, enää tarvitsee löytää meille se uusi kämppä! Rock rock!

Mitä sinulle kuuluu?

//This was not the picture what I had in mind, when I thought about a serene and beautiful picture under the cherry tree with my daughter :)

10 comments:

 1. Voihan kirsikkapuu On ne nättejä. Tahdon meidän pihaan muutaman ehdottomasti. Ja heii, ei kai pakettimatkoissa mitään vikaa ole. Eiks ole vain kiva jos joku tekee valmiiksi kaikki suunnitelmat, ja itse vain nauttii :) Itse välttelen pakettimatkoja vain siksi, etten koskaan tiedä mitä haluan. Muutenhan olisi ihanaa ettei tarttisi itse säätää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti istutat sellaisia, minäkin haluaisin jos olisi kunnon piha!
   Nyt varsinkin pakettimatka on ihan passeli, ei ole yhtään energiaa miettiä mitään :)

   Delete
 2. Siis mitä, muuttuuko sulla sekä asunto että duuni? Mä olen ihan tippunut kärryiltä oman hullun hulinakierteen myötä! Onnea kaikkeen uuteen, tykkäät näemmä vähän isommista kertarykäisyistä :-D

  ReplyDelete
 3. Miten niin ei onnistunut , niin herttainen kuva ja eläväinen eikä taatusti aseteltu ;)
  Ihana Kreikka odottaa ja se parjattu pakettimatka voipi olla mitä oivallisin valinta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, eipä ainakaan tarvinnut yrittää poseerata :)
   Kreikka on kyllä niin ihana, ikisuosikki!

   Delete
 4. Hahaa. kerrassaan mainio kuva, oikein onnistunut! :) Välillä tekee kyllä hyvää kun kaikki on mietitty valmiiksi eikä mitään tarvitse itse "luoda" tai suunnitella, hermot lepää :) Ihanaa ja rentouttavaa lomareissua!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla :)

   Kyllä, nyt tarvitaan nimen omaan tuota hermolepoa ilman sen kummempia miettimisiä!

   Delete
 5. Heeei apua täällähän on vaikka kuinka paljon uusia postauksia! Kiitos itsellesi ihanasta illasta, tunne on molemminpuolinen! :D

  ReplyDelete

Thanks for your time!