Wednesday, June 17, 2015

well hello there!Hupsistakeikkaa. Aikomani reilun viikon blogiloma venähtikin hujauksessa useammaksi viikoksi - jaiks! Oman blogini lisäksi olen onnistunut laiminlyömään myös teidän bloginne, tällä välillä on lukemattomia postauksia kertynyt varmasti ihan luvattoman suuri määrä! Ainakin on jokuseksi aikaa iltalukemista valmiiksi varastossa :)

Loma Kreikan aurigon alla on nyt lomailtu, ja akut ladattiin onnistuneesti täyteen energiaa. Herkuteltuakin taisi tulla jonkun verran, tai sitten matkustusfarkkuni kutistuivat viikon aikana yhden koon kaapissa roikkuessaan. Matka oli oikein onnistunut, vaikka säiden haltia ei ollutkaan ihan yhtä mieltä kanssamme siitä, minkälainen on hyvä lomasää. Reissusta tarkemmin postausta vielä erikseen, kunhan saan käytyä koko kuvasaaliini läpi.

Uudessa duunissa on jo kolmas viikko pyörähtänyt tohinalla käyntiin, mutta kaiken sen kiireen keskellä on kuitenkin ihan huikean hyvä ja innostunut fiilis! Inspiraatiota riittää ja ideoita syntyy, nyt täytyy vielä saada tämä hyvä draivi tänne bloginkin puolelle useamman viikon lepsuilun jälkeen.

Kotirintamalla asiat pyörähtivät yhtäkkiä hurjaa vauhtia eteenpäin, ja meille löytyi uusi asunto todella nopeasti ja ihan kivenheiton päästä sekä naperon tarhaa että miehen ja minun toimistoa. Muuttoon on enää reilu viikko aikaa, ja tällä hetkellä nykyinen asunto näyttääkin lähinnä joltain lajittelukeskukselta laatikkotorneineen kaikkineen. Tämä himohamstraaja on onnistunut myös luopumaan useammista jätesäkillisistä tavaraa, joten uuteen kotiin mennään selvästi kevyemmillä kantamuksilla.

Siinäpä nämä viimeaikaiset kuulumiset pähkinänkuoressa - palataan pian!


10 comments:

 1. Welcome back ja tsemppiä muuttopuuhiin!

  ReplyDelete
 2. Tervetuloa takaisin! Ihana kuva! Ja hyvää juhannusta!

  ReplyDelete
 3. Mukava kuulla että asiat järjestyivät niin hienosti! Asunnon etsiminen kun voi olla aika stressaavaa puuhaa. Nimim. yli10 kertaa elämänsä aikana muuttanut.

  Ihana kuva ja niin kaunis mekko sinulla jälleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla! Vintagelöytö jälleen :)

   Delete
 4. Ihana mikä asukokonaisuus ja ennen kaikkea tervetuloa takaisin! :)

  ReplyDelete
 5. Tervetuloa takaisin ! Asu näyttää kivalta, odottelen jo lomapostausta :)

  Tsemppiä muuttoon !

  ReplyDelete

Thanks for your time!