Tuesday, September 22, 2015

empowering fall weekend

Viikonloppuna vietin ihanan, rentouttavan ja voimaannuttavan paripäiväisen Ennen torpalla. Sielu lepäsi upeissa alkusyksyn maisemissa, tosin hirvikärpäset pääsivät ajoittain häiritsemään rauhaamme - niitä löytyi jopa rintaliivin sisältä (ja toisesta kupista löytyi muurahainen, how nice). Ympäröivän luonnon lisäksi nautimme herkullisista ruuista (juustoja ei koskaan voi syödä liikaa), ja Ennen saunaribsit veivät ehdottomasti kielen mennessään. Herkuttelun kruunasi tietysti hyvä punaviini, sekä myöhäisiltojen saunamaratonit maustettuna keskusteluilla maan ja taivaan väliltä. Nyt on taas parannettu maailmaa sekä itseään oikein roppakaupalla!

Päivät saimme nauttia kauniista auringonpaisteesta ja illat upeasta tähtitaivaasta. Täällä kaupungissa on valosaastetta niin hurjasti, että ei sitä edes tajua kuinka paljon niitä tähtiä oikeasti näkyy maaseudun sysimustalla taivaalla. Jos vain omaisin huippukaluston ja enemmän taitoa, olisin tallentanut tuota tähtitaivasta muistikortin täyteen. Nyt täytyy siis vain tyytyä kuviin alkusyksyn luonnosta, joka on oikein upea sekin.

Mahtavaa alkanutta syksyistä viikkoa!

8 comments:

 1. Upeita kuvia taas kerran! Täytyisi kyllä itsekin lähteä metsään kuvailemaan :) Mukavalta kuulostaa myös viikonlopun puuhat. Oi punaviini ja juustot, heikkous, paha heikkous täällä suunnalla niihin kahteen =P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla!
   Joo, mäkin olen ihan addikti :)

   Delete
 2. Voi mitä kuvia! Upeita!
  Ja voin kuvitella, miten kiva viikonloppu teillä on ollut!
  Nimimerkillä "Emmen torpan fani";)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lady :)
   Oli kyllä ihan mahtava viikonloppu, sekä Enne että Torppa ovat kyllä molemmat niin huippuja!

   Delete
 3. Ei hitsi, miksi sun postaukset eivät aina päivity mun lukulistalle? Outoa.
  Upeita kuvia sait kyllä napattua ja oikeastaan en osaa sanoa muuta kuin Kiitos itsellesi ja otetaan uusiksi! <3<3

  ReplyDelete

Thanks for your time!