Friday, September 18, 2015

#tgifTaisin pari postausta takaperin kirjoitella rauhoittumisesta syksyyn, mutta niin se on tämä syyskuun alkupuolikin ollut taas melkoista lentoa. Töissä on sopivan kiire - hyvä draivi pysyy päällä ja viikot tuntuvat kiitävän ohi ennen kuin ovat alkaneetkaan. Jonkinasteista rauhoittumista kuitenkin selvästi kaipaan, sillä pieni väsymys tuntuu nostavan päätään ja aamuisin olo tuntuu tukkoiselta. Ja puhelimen herätystä torkutetaan laittoman monta kertaa.

Mikä olisikaan paras tapa ladata akkuja, kuin suunnata tänään töiden jälkeen Ennen torpalle maalaismaisemiin viikonloppua viettämään! Maukasta ruokaa (Enne kokkaa, minä olen henkisenä tukena), mausteista punaviiniä ja luonnon rauhaa. Unohtamatta ennenkaikkea mahtavaa seuraa, hyviä (ja hölmöjäkin) keskusteluja, sekä toivottavasti sään salliessa pimenevän syysillan fiilistelyä nuotiolla. Aah.

Tässä muutama päivä sitten otetussa kuvassa on muuten viimeistä kertaa hetkiseen tämä pidempi hippitukka - kyllästyin kesän kuivattamiin latvoihin ja nappasin niistä 15 cm pois. Vähän on orpo olo tässä lyhyemmässä lookissa, mutta eikös se long bob aka LOB ole nyt hurjan trendikäs? Tai sitten olen taas ihan ajastani jäljessä ja tämä on jo so last season, höhööö!

Oikein rentouttavaa syysviikonloppua kaikille!

10 comments:

 1. Iiik miten ihana look jälleen kerran! Sä olet kyllä mestaristailaaja,
  hattu, saappaat, korut, kaikki mätsää niin upeasti asusi kanssa.

  Auringonsäteitä viikonloppuusi <3

  ReplyDelete
 2. Torkuttaminen on _todella_ paha tapa, teen sitä joka aamu - ja sitten onkin jo kiire, kun vihdoinkin saa itsensä kammettua sängystä ylös. Pitäisi vain mennä puoli tunti aikaisemmin nukkumaan, mutta kuin ei mukamas pysty....

  Kuvia nyt heti uudesta Long bobista! Ja hauskaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä en varmaan osaisi enää edes herätä ilman torkuttamista, todellakin paha tapa...

   Täytyy yrittää saada letti kuvattua!

   Delete
 3. Aah, kuulostaa erittäin hyvältä :) Ja sä näytät erittäin hyvältä! :D

  ReplyDelete
 4. Kiva asu ja uudet hiukset kuulostaa hyvältä ! Munkin niin pitäisi tehdä sama ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara! Tosin nyt on jo ikävä tuota pidempää liehulettiä :)

   Delete

Thanks for your time!