Thursday, October 15, 2015

rusty redYksi aamu katselin vaatehuoneessa takkivalikoimaani. Miten ihminen, jolla muuten on paljon värikkäitä vaatteita, ostaa vain mustia, tummanvihreitä tai beigejä takkeja? Joten takkikaupoille kävi tieni, kun synttärilahjarahatkin polttelivat taskunpohjalla. Odotin tuskaisaa ja hikistä ostosreissua useine sovittelukierroksineen, mutta ylläri olikin suuri kun rotsi löytyi heti ekasta kaupasta. Nyt voin viettää hyvillä mielin syksyä astetta värikkäämpänä ruosteenpunaisessa takissani!

Mitäs tykkäätte?


12 comments:

 1. On kyllä ihan sinulle tehty! Ja asusteet sopivat siihen niin hyvin :) Mistä löytyi takki?

  ReplyDelete
 2. Kaunis! Värikin on ihana. Rakastan ruosteenpunaista. Minun tekisi mieli täksi talveksi viininpunaista takkia :) Vanhat, kuitenkin ihan hyvät vielä, ovat musta, kitinvalkoinen ja sinapinkeltainen. Tykkään niistäkin kaikista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Elise! Viininpunainen olisikin kaunis, ja tuo sinapinkeltainen kuulostaa myös ihanalta :)

   Delete
 3. Ihana! Ruosteenpunainen on yksi minunkin ikisuosikeistani. Kuinkas sattuikaan, täällä toinen tuore punaisen (tosin viininpunaisen) takin omistaja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Salla! Oih, viininpunainen on varmasti myös upea!

   Delete
 4. Ooh! Sulla on kyllä ihan käsittämättömän ihana tyyli ja taito yhdistellä asioita, tykkäääään! (Ja hitto tajusin just et ne messut meni jo, mun pää on ihan sekaisin ison koiralapsen takia :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks love! Mulla meni viime viikonloppu flunssan kourissa, sunnuntai-iltana muistin vasta että ne messut taisi mennä :)

   Mutta keksitään sitten jotain muuta kivaa lähiaikoina!

   Delete

Thanks for your time!