Tuesday, November 3, 2015

walking dead

Kuva: Marko Lindvall

Viime viikonloppuna vietettiin ystävän kolmekymppisiä Halloween-teemalla. Itse jätin (taas kerran) asun hankinnan edelliseen iltaan, ja Punanaamion ovelle päästyäni käännyin saman tien kannoillani - jonoa oli nimittäin ulos asti. Milloin sitä oppisi olemaan ajoissa liikenteessä? Googlailin sitten juhla-aamuna meikkiohjeita (easy halloween make-up in a hurry), ja päädyin Zombie-lookkiin. Se onnistuikin helposti ja nopeasti, aivan kuten linkissä luvattiin. Tukkaan vielä takkua, kilo lakkaa ja pari tekohämähäkkiä.

Juhlakalu oli vuokrannut bileitä varten ison mökin Nuuksiosta, ja täytyy sanoa että se oli kyllä mahtava ratkaisu. Aloittelimme bileet jo kolmen kieppeillä laittamalla yhdessä ruokaa, loppuilta sujui tanssien, nauraen ja saunoen. Ei tarvinnut miettiä jatkopaikkaa, ravintola- ja taksijonoja. Ja saunan jälkeen sai rauhassa jatkaa bailaamista verkkareissa ja villasukissa. Huippukemut etten sanoisi!

Sen kyllä totean, että näin vanhemmiten bileitä seuraava olotila (aka krapula) kestää vuosi vuodelta pidempään. Sunnuntain fiiliksiä tuskin tarvitsee edes mainita, ja maanantaikin meni vielä ihan zombina (höhöö). Tänäänkin nukuin ruhtinaallisesti pommiin. Mutta oli se sen arvoista :)

Oliko muilla viime viikonloppuna Halloween-pirskeitä?

8 comments:

 1. Jaiks! :D

  ...joo vklo oli yhtä juhlaa. Töissä... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Työt tulee aina välillä juhlimisen tielle :)

   Delete
 2. Mahtava asu, täytyy painaa muistiin ensi vuotta varten! Me olimme myös Halloween-kemuissa ystävien luona, mutta naamionti oli ihan pelkän peruukin voimin (en edes tajunnut etsiä tuollaista hienoa maskeerausta!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks! Mä olisin halunnut tuohon vielä jonkun pikimustan sotkuperuukin, mutta ainoa kotoa löytyvä oli naperon Frozen Elsa -peruukki :)

   Delete
 3. Upea look ;) Auts kuulostaa tuskaiselta tuo next day . . .

  Suloista sunnuntaita !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara :)
   Onneksi tuosta on jo pikkuhiljaa toivuttu :)

   Delete
 4. Ai niin ja haaste blogissanisulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos haasteesta, käyn kurkkaamassa!

   Delete

Thanks for your time!